Echipa Internazionale Milano a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Torino, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Martinez ’12, De Vrij ’32 şi Lukaku ’55.

Potrivit presei italiene, pentru Inter este cel mai bun start de sezon în Serie A, milanezii egalându-şi recordul din sezonul 1950/1951. În actualul sezon, Inter a obţinut până acum 11 victorii în 13 etape.

Internazionale Milano are cel mai bun start din istorie în ceea ce priveşte meciurile din deplasare, echipa milaneză neobţinând în niciun sezon până acum victorii în primele şapye partide din deplasare din Serie A.

Partidele Bologna – Parma, AS Roma – Brescia, Verona – Fiorentina, Sassuolo – Lazio Roma, Sampdoria – Udinese şi Lecce – Cagliari au loc duminică, iar întâlnirea Spal – Genoa se va disputa luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.