Clubul Internazionale Milano a anunţat, pe site-ul oficial, că ia toate măsurile necesare pentru protejarea jucătorilor şi stafurilor la meciul cu Ludogoreţ Razgrad, din Liga Europa, în conformitate cu dispoziţiile autorităţilor cu privire la epidemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Inter Milano ia toate măsurile de precauţie şi preventive necesare pentru protejarea jucătorilor şi stafulurilor care vor lucra la meciul de Liga Europa dintre Inter şi Ludogoreţ”, se arată pe site-ul oficial al clubului italian.

De asemenea, Inter Milano a decis “închiderea zonelor de ospitalitate” şi anularea tuturor activităţilor care ar fi implicat grupuri mari de oameni.

Partida dintre Inter şi Ludogoreţ, contând pentru manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa, se va disputa fără spectatori, joi seară, de la ora 22.00.

Ludogoreţ Razgrad a sosit miercuri pe aeroportul din Milano, iar ca parte a măsurilor de precauţie jucătorii au purtat măşti.

FOTO: Facebook Ludogoreţ
FOTO: Facebook Ludogoreţ

La echipa bulgară evoluează atacantul Claudiu Keşeru şi fundaşii Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.