Federaţia Română de Tenis a anunţat că întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Italia, din 17 şi 18 aprilie, din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Cluj-Napoca au avut loc şi alte întâlniri importante ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia şi Germania, în 2018, cu Canada şi Elveţia, şi, în 2020, cu Rusia.

Echipa care va câştiga confruntarea din aprilie va juca şi în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Biletele pentru întâlnirea de la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro, preţurile fiind următoarele: Inel 1 = 90 Ron, Inel 2 = 70 Ron. Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult şase bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care posedă un bilet valabil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.