Întâlnirea de România – Peru, de la Cluj-Napoca, s-a încheiat cu victoria cu 4-0 a sportivilor români, echipa obţinând şi calificarea la barajul de accedere la Davis Cup Finals 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima zi a întâlnirii, sâmbătă, când meciurile s-au disputat fără spectatori, Nicolae Frunză l-a întrecut pe Nicolas Alvarez, scor 6-2, 6-4, iar Marius Copil l-a învins pe Conner Huertas del Pino 7-5, 6-2.

Duminică, în meciul de dublu, perechea Horia Tecău/Marius Copil a învins, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, cuplul Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino, iar la simplu Gabi Adrian Boitan (722 ATP) s-a impus în faţa lui Jorge Brian Panta (757 ATP), scor 6-4, 6-4, într-o oră şi 27 de minute.

Calificările pentru turneul final al Cupei Davis vor vea loc în 2022, adversara României urmând a fi stabilită după o tragere la sorţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.