Selecţionerul Turciei, Şenol Guneş, a vizitat echipa lui Marius Şumudică şi Alin Toşca, Gaziantep FK, în cantonamentul din Antalya, a anunţat, vineri, clubul turc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guneş a fost însoţit de secundul său Bayram Bektaş.

Potrivit Gaziantep FK, Marius Şumudică şi Şenol Guneş au avut o discuţie lungă, iar selecţionerul a felicitat echipa românului pentru prestaţiile de până acum. Guneş a spus că Şumudică este unul dintre oamenii care “aduc culoare” fotbalului din Turcia şi a menţionat că Gaziantep este un oraş important pentru fotbalul turc. De asemenea, selecţionerul i-a urat succes echipei Gaziantep FK în partea a doua a campionatului.

La rândul său, Marius Şumudică s-a declarat încântat de întâlnirea cu Şenol Guneş. El i-a mulţumit selecţionerului pentru vizită şi a precizat că va susţine din suflet Turcia la Campionatul European.

Şenol Guneş a vizitat în Antalya în ultimele zile şi echipele Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Caykur Rizespor, Fenerbahce, Kasimpaşa, Başakşehir şi Trabzonspor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.