Jucătoarea germană Angelique Kerber, locul 52 WTA, a anunţat, miercuri, în social media, că nu va participa la US Open şi va lipsi o perioadă din circuit deoarece este însărcinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi doream mult să joc la US Open, dar până la urmă am decis că doi contra unul nu este o competiţie corectă”, şi-a început sportiva mesajul cu o glumă, ataşând între altele şi un emoticon cu un biberon.

“În următoarele luni, voi lua o pauză în ceea ce priveşte călătoriile în lume ca jucătoare de tenis, însă cred că fac asta din cel mai bun motiv posibil. Îmi veţi lipsi.

New York a fost deseori un punct de referinţă în cariera mea şi simt că nici cu acest an situaţia nu va fi diferită, într-un fel! De la restartarea carierei mele 2011, la câştigarea titlului în 2016 şi a deveni unmărul 1 în lume... US Open are un loc special în inima mea şi mi-aş fi dorit să vă spun la revedere tuturor pe teren, înainte de o pauză.

Să fiu sportiv profesionist înseamnă totul pentru mine, dar sunt recunoscătoare pentru noua cale pe care o iau. Sinceră să fiu, sunt emoţionată şi încântată în acelaşi timp. Vă mulţumesc pentru susţinere – înseamnă totul pentru mine”, a notat Kerber pe Instagram.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.