Preşedintele FFA, Gianni Infantino, a notat, joi seară, în social media, că Luis Rubiales a stricat sărbătoarea echipei Spaniei prin ce a făcut la ceremonia de premiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Organele disciplinare ale FIFA şi-au asumat imediat responsabilitatea şi au luat măsurile necesare. Procedurile disciplinare îşi vor continua cursul legitim”, a precizat el pe Instagram.

Mesajul preşedintelui FIFA:

“Aceasta este ultima zi a lunii în care Spania a fost încoronată pentru prima dată câştigătoare a Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Din păcate, însă, binemeritata sărbătoare a acestor campioane magnifice a fost stricată de ceea ce s-a întâmplat după fluierul final. Şi de ceea ce a continuat să se întâmple în zilele următoare.

Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Dar s-a întâmplat, iar organele disciplinare ale FIFA şi-au asumat imediat responsabilitatea şi au luat măsurile necesare. Procedurile disciplinare îşi vor continua cursul legitim.

Din partea noastră, ar trebui să continuăm să ne concentrăm asupra modului în care să sprijinim în continuare femeile şi fotbalul feminin în viitor, atât pe teren, cât şi în afara lui. Susţinând adevăratele valori şi respectând jucătoarele ca persoane, precum şi pentru performanţele lor fantastice.

Aceasta a fost cea mai bună şi cea mai frumoasă Cupă Mondială feminină FIFA din toate timpurile, un turneu care a fost #BeyondGreatness.

Felicitări tuturor participantelor, dar felicitări speciale Spaniei! Felicitări campioanelor lumii!”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.