FC Metz va depune plângere împotriva unui suporter care a intrat pe teren luni seară, la meciul cu Guingamp, din Ligue 2, informează Le Republicain Lorrain, citat de L'Equipe..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un băiat de 13 ani, un puşti care nu şi-a dat seama ce făcea. Vorbim aici de o prostie, iar arbitrul consideră că a fost ameninţat”, a declarat Jean-Francois Girard, director de securitate al FC Metz.

În ciuda vârstei băiatului, FC Metz a decis să depună plângere.

Formaţia Metz, antrenată de Ladislau Boloni, fost învinsă, luni seară, cu scorul de 6-3, de echipa Guingamp, la capătul unui meci nebun contând pentru etapa a opta a ligii secunde din Franţa.

Metz a condus cu 3-1, până în minutul 16, prin golurile marcate de Manceau (autogol '2), Jallow '10, '16, respectiv Livolant (penalti '8).

Apoi Guingamp a revenit şi a punctat prin Quemper '45+1, Courtet '45+7 (penalti), Louiserre '69, Tchimbembe '86 şi Livolant '88.

Trei jucători de la Metz au fost eliminaţi: Kouyate '31, Oukidja '45+3 şi Jean-Jaques '56.

Meciul a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră, după ce arbitrul a afirmat că nu se simte în siguranţă din cauza fanilor echipei Metz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.