Incidente cu suporterii parizieni şi cei turci au avut loc, miercuri, în apropierea stadionului Parc des Princes, cu două ore şi jumătate înainte de startul partidei Paris Saint-Germain – Galatasaray, din Liga Campionilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 200 de fani ai echipei oaspete au aprins torţe în zona Porte de Saint-Cloud şi au atacat un autobuz al RATP, ceea ce i-a şocat pe pasageri. Forţele de ordine au intervenit şi i-au dispersat pe huligani, folosind gaze lacrimogene.

De asemenea, aproximativ 50 de bărbaţi, purtând cagule şi îmbrăcăminte neagră, au provocat incidente în apropierea stadionului.

Presa turcă a scris, de asemenea, că fani ai PSG au încercat să atace convoiul suporterilor echipeu Galatasaray.

Situaţia s-a calmat în jurul orei locale 19.00.

Meciul PSG – Galatasaray, contând pentru etapa a şasea a grupei A a Ligii Campionilor, este programat la ora 22.00. Partida va fi arbitrate de Istvan Kovacs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.