Jandarmii clujeni au prezentat noi incidente care au avut loc înaintea meciului de fotbal Universitatea Cluj – Steaua Bucureşti, de joi seara, având loc confruntări între suporterii celor două echipe în zona Piaţa Muzeului. De asemenea, doi suporteri bucureşteni au încercat să lovească jandarmii. Până în prezent, suporterii care au provocat scandal au primit amenzi în valoare de peste 11.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria Mobilă Cluj a transmis, vineri dimineaţa, un nou comunicat în legătură cu incidentele înregistrate, joi, între suporterii echipelor Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, înaintea desfăşurării partidei.

“În jurul orei 17:45, un grup de şapte suporteri stelişti s-a deplasat în zona Piaţa Muzeului, la terasele unde erau suporterii clujeni şi au intrat în contact cu aceştia având loc violenţe fizice. Jandarmii aflaţi în zonă au intervenit pentru a opri conflictul, reuşindu-se în scurt timp izolarea celor două grupuri. Un suporter clujean a fost reţinut, iar pe timpul cât era condus către autospeciala Jandarmeriei, doi suporteri stelişti au intenţionat să îi lovească pe cei doi jandarmi care îl însoţeau şi pe suporterul advers. Jandarmii au ripostat, unul dintre suporterii agresori fiind imobilizat şi el. În prezent sunt în desfăşurare activităţi pentru identificarea celor implicaţi în încident. De asemenea, este analizată şi acţiunea forţelor proprii, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident”, a transmis Jandarmeria Mobilă Cluj.

Sursa citată a precizat că până în prezent au fost date amenzi în valoare de 11.300 de lei.

Suporterii echipei de fotbal Steaua Bucureşti au provocat scandal la meciul pe care formaţia lor l-a disputat, joi seara, în deplasare, cu Universitatea Cluj, încercând să intre pe teren şi aruncând cu părţi din gard şi scaune, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

"Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, la finalul primei reprize, membri ai galeriei oaspete au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, aruncând cu părţi din gard şi scaune. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestui situaţii, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Mobile Cluj.

 

Formaţia Universitatea Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 2. Golul a fost marcat de Haită, în minutul 10.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.