Cinci fani ai echipei AC Milan au fost răniţi uşor şi au ajuns la spital, după o ciocnire într-o staţie de metrou din Atena cu suporteri ai echipei AEK, înaintea partidei de joi, din etapa a patra a fazei grupelor Ligii Europa, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au avut loc cu două ore înaintea partidei. Un grup de aproximativ 70 de suporteri italieni a refuzat să meargă la Stadionul Olimpic sub protecţia poliţie elene. Italienii au preferat să meargă pe cont propriu şi în drumul lor au dat peste fani ai gazdelor. O bătaie a izbucnit într-o staţie de metrou şi s-a soldat cu rănirea a cinci susţinători ai echipei AC Milan, care au fost transportaţi la spital. În plus, două vagoane de metrou au fost incendiate, iar staţia a fost devastată. Nicio persoană nu a fost reţinută de poliţie.

AEK Atena şi AC Milan au remizat, joi, scor 0-0, într-un meci cadrul Grupei D a Ligii Europa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.