Un suporter francez şi doi fani greci au fost reţinuţi, miercuri şi joi, înainte de meciul din Conference League Olympique Marseille – PAOK Salonic, programat la ora 22.00, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri seară, forţele de ordine au intervenit pentru a-i dispersa pe fanii rivali şi a se evita producerea unor violenţe. Un fan al echipei Olympique Marseille a fosy reţinut pentru “violenţă asupra unei persoane care reprezintă autoritatea publică”.

Joi, aproximativ la ora 14.00 a Franţei, au fost reţinuţi şi doi greci şi plasaţi în arest, ca urmare a noi incidente. Acestea au avut loc în cartierul Joliette din Marsilia, în apropierea unui centru comercial, unde s-au strâns 400 de fani PAOK, unii dintre ei ‘înarmaţi’ cu bare de fier.

Forţele de ordine au intervenit şi au ţinut sub control grupul, care este escortat la stadion.

Tot joi, fani ai PAOK au coborât din maşina în care se aflau şi au agresat un şofer care purta tricou cu Olympique Marseille.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.