Un incendiu imens a izbucnit la o facilitate a companiei petroliere Aramco, după un atac cu rachetă la Jeddah, la câţiva kilometri de circuitul pe care se desfăşoară în acest weekend Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Arab News, un atac al grupării Houthi a vizat un terminal de distribuţie a produselor petroliere din Jeddah. Incendiul eeste acum sub control şi nu s-au semnalat victime.

Pe circuitul de la Jeddah au loc vineri încercările libere pentru GP-ul Arabiei Saudite. Cu câteva minute înainte de încheierea primei sesiuni de încercări libere, Max Verstappen s-a arătat îngrijorat de mirosul de ars, crezând că vine de la monopost. “Stai liniştit, nu este maşina ta”, l-a liniştit inginerul Giancarlo Lambiase, potrivit L’Equipe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.