Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernández, a anunţat, sâmbătă, că va părăsi clubul la 30 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul a făcut anunţul în conferinţa de presă de după meciul de pe Estadi Olímpic Lluís Companys, după înfrângerea cu Villarreal, scor 3-5.

"Voi părăsi clubul la 30 iunie, este o decizie pe care am luat-o împreună cu preşedintele şi cu staful", a declarat fostul mijlocaş, care şi-a prelungit contractul până în 2025. "Cred că situaţia merită o schimbare de direcţie şi nu pot permite ca această situaţie să continue", a adăugat el.

Aflată pe locul trei în clasamentul LaLiga, FC Barcelona este la zece puncte de eterna rivală Real Madrid (locul 1) şi la opt de surprinzătoarea Girona (locul 2).

Anunţul vine după ce în urmă cu o zi Jurgen Klopp a declarat că va părăsi FC Liverpool la finalul sezonului.

CITEȘTE ȘI Jurgen Klopp se desparte de Liverpool la finalul sezonului. "Iubesc totul la Liverpool. Dar faptul că totuşi iau această decizie arată că sunt convins că este ceea ce trebuie să fac"

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.