Sportivul Rareş Arsenie a câştigat, joi, medalia de bronz la categoria -90 kg din cadrul competiţiei de judo de la Festivalul Olimpic al Tineretului European, la Banska Bystrica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenie a reuşit să îl învingă în primul meci pe turcul Oztaş Mevlut, ca mai apoi să îi învingă pe rând pe judoka din Slovacia Timotej Stefanik şi pe grecul Alexios Sperlidis.

El a pierdut însă în semifinale la Miljan Radulj din Serbia. În lupta pentru medalia de bronz, Arsenie l-a învins prin Ippon (tehnică din Osaekomi-Waza) pe Frantisek Lhotzky din Cehia.

România a mai obţinut la FOTE până acum aurul pe echipe la gimnastică, argintul prin Amalia Puflea tot la gimnastică, la individual-compus, argintul prin Aissia Prisecariu la nataţie (200 m spate) şi bronzul prin Ana Maria Vişan la atletism (aruncarea discului).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.