Imagini cu ministrul Sportului într-o intervenţie la TV de acasă au devenit virale după ce camera video a căzut lăsând astfel să se vadă că oficialul era în pantaloni scurţi. El a replicat postând pe Instagram o fotografie însoţită de un comentariu ironic la adresa eventualilor critici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o intervenţie de acasă la Pro X, duminică, ministrul a lovit din greşeală camera video, care în cădere a arătat că ministrul era îmbrăcat în cămaşă şi în pantaloni scurţi. După ce ministrul a repoziţionat camera şi după un foarte scurt moment de uimire al moderatorului, dialogul a continuat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ministrul a replicat însă după emisiune, postând pe Instagram o fotografie integrală cu el în aceeaşi ţinută în care fusese în timpul intervenţiei televizate. 

El explică faptul că duminica, acasă, ţinutele sunt mai sportive şi remarcă ironic că în mod cert cei care îl vor critica poartă pantaloni de schi şi pantofi acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.