Ilkay Gundogan şi Benjamin Mendy îşi încheie contractele cu echipa engleză Manchester City la sfârşitul lunii iunie, a anunţat duminică Premier League pe site-ul oficial, publicând lista jucătorilor care devin liberi de contract de la 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilkay Gundogan a jucat pentru Manchester City în ultimele şapte sezoane, cucerind alături de „cetăţeni” cinci titluri şi o Ligă a Campionilor. Acum, mijlocaşul german este dorit de Xavi la FC Barcelona. Conform unor informaţii deţinute de ziarul online spaniol Relevo, Gundogan ar fi efectuat deja vizita medicală la Barcelona şi urmează să semneze un contract până în anul 2025, cu posibilitatea unei prelungiri pentru următorul an.

În schimb viitorul lui Benjamin Mendy este incert. Suspendat de către club încă din august 2021, în urma numeroaselor acuzaţii de viol la adresa sa, Mendy se judecă încă. În ianuarie 2023 el a fost găsit nevinovat pentru şase din cele şapte violuri în care a fost acuzat. Fotbalistul francezurmează să se prezinte luni în faţa curţii din Chester, pentru un nou proces pentru viol şi tentativă de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.