Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat, după 1-1 cu Dinamo, că rezultatul meciului este unul mulţumitor pentru el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne doream toate punctele, dar după aspectul jocului e ok un punct, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă cu calitate în toate compartimentele, o echipă cu o dinamică foarte bună, cu o posesie foarte bună, care alternează jocul combinativ cu schimbările de direcţie şi ştiam acest lucru, de aia ne-am lăsat... Strategia noastră a fost să facem un presing avansat şi în anumite momente să ne lăsăm dominaţi, să-i lăsăm să vină peste noi, să-i lărgim şi să jucăm noi contraatacul. Probabil că şi ei ne-au citit puţin, nici noi nu am fost într-o zi foarte bună, dar per total sunt mulţumit şi trebuie să-mi felicit jucătorii pentru că am revenit împotriva lui Dinamo şi am reuşit să luăm un punct, e un punct câştigat, meritat zic eu, pentru că ei, în a doua repriză, în afară de gol, nu şi-au mai creat mari ocazii. Este bine că încheiem anul fără o înfrângere, e bine pentru moral, e bine pentru continuitate şi sper ca jucătorii să vină cu entuziasm şi ştim că returul va fi foarte greu. Cred că suntem echipa surpriză şi e o surpriză plăcută. E meritul jucătorilor că vor, că îşi doresc foarte mult, vor să facă performanţă şi tind la ceea ce este mai bun. De aceea au apărut rezultatele. Toate acestea se întâmplă când ai atitudine, când ai un vestiar puternic, un grup puternic şi bineînţeles o linişte din partea conducerii, mai ales în zilele noastre (n.r. - despre media salariilor jucătorilor) Sub 5.000 (n.r - euro), media. Puţini, dar la timp, sunt şi bonusuri de performanţă, important e să te întinzi atât cât este plapuma, în ziua de astăzi e foarte greu să dai salariile la zi, vedeţi ce se întâmplă la celelalte echipe. (n.r. - despre faptul că nu are licenţa Pro) E un subiect despre care nu vreau să mai vorbesc, nu cred că un act rezolvă problema din teren, de la antrenamente, câ nu pui acel act să antreneze. E vorba de om, de persoană, de munca lui, de sacrificiul pe care îl fac eu cu staff-ul meu, că nu sunt eu artizanul a tot ceea ce se întâmplă. Am un staff foarte bun, un staff în spate care mă ajută foarte mult. Într-adevăr, tot ceea ce înseamnă startegie şi tot ceea ce impun vine de la mine, eu sunt cel care are ultima decizie şi impun anumite lucruri, dar e foarte multă seriozitate din partea tuturor şi liniştea pe care o avem la acest club, la această echipă ne dă voie să lucrăm şi să gestionăm acest campionat", a declarat Poenaru, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, la Călăraşi, cu FC Dinamo, în etapa a XV-a, ultima a turului şi a anului, a Ligii I.

A marcat: Ciunciukov '75 / Anton '65.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.