Tenismenii Dragoş Constantin Ignat, locul 1.137 ATP, şi Mircea-Alexandru Jecan, poziţia 929 în ierarhia mondială, s-au calificat, marţi, în turul doi al turneului futures de la Piteşti, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ignat l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 12 minute, pe Teodor-Dacian Crăciun, locul 1.091 ATP, şi va juca, în turul doi, cu învingătorul partidei dintre Vladislav Melnic, jucător venit din calificări şi poziţia 1.563 în clasamentul mondial, şi uruguayanul Martin Cuevas, cap de serie numărul 7 şi locul 556 ATP.

Jecan a trecut, în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-0, după 54 de minute, de israelianul Orel Ovil, poziţia 864 în ierarhia mondială, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătorul partidei dintre Nicolae Frunză, al patrulea favorit şi locul 466 ATP, şi japonezul Ryota Tanuma, poziţia 931 în ierarhia mondială.

În schimb, jucătorii George Botezan, Andi Jianu şi Gabi Adrian Boitan au fost învinşi în runda inaugurală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.