Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că pentru moment nu se pune problema înlocuirii antrenorului Costel Enache, căruia suporterii i-au cerut demisia în timpul meciului cu Dinamo. Însă el a lăsat să se înţeleagă că o nouă înfrângere ar putea schimba situaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oamenii sunt nemulţumiţi, au aşteptat un play-off, l-am ratat, acum aşteaptă ca echipa noastră să câştige tot. Dinamo nu a fost grozav de bună, a avut o fază în care portarul meu a fost mămăligă şi cam asta e. Nu au fost peste noi, dar noi nu am avut atitudinea noastră pe care o ştim acasă, nu am avut răutate. Jucăm prost dacă nu marcăm de zece etape. Lumea nu-i vede pe Golubovici şi pe altul care nu marchează, îl vede pe Costel care e antrenor. Eu, care ţin la Costel şi vreau să continuăm cu el aici, e greu...  Dacă ne bat ăştia în sâmbăta Paştelui, ne bat cei de la Voluntari, trebuie să mă ascund şi eu. Dar nu poate fi vorba să-l schimb pe Costel acum. Echipa joacă prost şi parcă jucătorii nu sunt conectaţi la momentele acestea. Mie mi-a trecut, dar suporterilor nu le trece. I-am învăţat într-un fel pe suporteri şi bine am făcut. Vin 4.000 de oameni şi dacă pleacă acasă supăraţi data viitoare vin 3.000, apoi dacă mai pierdem vin 1.000, am închis fotbalul, ce să fac, să joc pentru mine? Meciul cu Dinamo era important pentru noi ca spectacol sportiv, ca eveniment fotbalistic şi l-am tratat foarte, foarte prost", a declarat Iftime, la Digi Sport.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Botoşani, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Meciul trebuia să se dispute la 17 martie, dar a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

În minutul 51, Salomao (Dinamo) a fost eliminat după o intrare pe glezna lui Mihai Roman.

În minutul 82, Robert Moldoveanu, în vârstă de 19 ani, a marcat cu capul, după o centrare a lui Pesici.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 26 de puncte şi conduce în clasamentul play-out-ului, find urmată de FC Botoşani, cu 22 de puncte şi de FC Voluntari, cu 18 puncte.

Partida FC Botoşani - FC Voluntari va avea loc, sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.