Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, spune că nu a văzut niciodată FC Viitorul jucând atât de slab ca în meciul cu FCSB şi consideră că antrenorul spaniol Ruben de la Barrera trebuie înlocuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Până acum, nu m-a impresionat nimeni în afară de FCSB. În astea două jocuri, echipa care m-a impresionat a fost FCSB-ul deşi a avut doi adversari slabi. Eu nu mai văd Astra ca fiind o echipă puternică, cel puţin aşa cred eu şi Viitorul, dacă nu-l schimbă repede pe antrenor... E ceva de necrezut! Echipa aia pe care o antrena Hagi şi ce antreează acum sau cum joacă acum... Viitorul a avut aseară cea mai slabă prestaţie. Niciodată nu i-a ţinut în stilul ăsta nicio echipă. Şi au greşit, o echipă de... Dacă joacă aşa, retrogradează", a declarat Iftime, la DigiSport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.