Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, joi, că Olimpiu Moruţan nu pleacă de la echipa botoşăneană în schimbul sumei de 600.000 de euro propusă de Gigi Becali. El a precizat că ar fi dispus să îl transfere pe fotbalistul în vârstă de 18 ani doar pentru cel puţin un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pleacă de la Botoşani cu preţul ăsta. Moruţan rămâne la Botoşani. Numai dacă am o ofertă de nerefuzat, minim un milion de euro. Cred că ar face mult mai bine să-l lase în pace să se antreneze. Cine îl vrea pe Moruţan trebuie să dea un milion de euro şi procente la următorul transfer. Nu pleacă pe suma asta (n.r. - 600.000 de euro). Pot să obţin un milion pe Moruţan dintr-o ţară din fosta Uniune Sovietică, dar cred că trebuie să rămână în România. Există o sumă destul de interesantă, peste un milion, dar dintr-o ţară din fosta Uniune Sovietică", a spus Iftime la Digi Sport.

Valeriu Iftime a precizat că îşi doreşte să aducă la FC Botoşani "un vârf de atac şi un mijlocaş bun". El a mai spus că bugetul echipei este de aproximativ 3 milioane de euro.

Finanaţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, tot joi, că a mărit oferta pentru mijlocaşul Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, de la 500.000 la 600.000 de euro.

"Trebuia să se primească de la Moruţan un răspuns, Moruţan de la Botoşani. I-am spus lui Vali să-i facă o ofertă de 600.000 şi trebuia să primească răspuns astăzi. Am zis dau 600.000 şi îl las la ei să joace", a afirmat Becali la Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.