Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, miercuri, că oferta de 700.000 de euro pe care o are de la FCSB pentru Olimpiu Moruţan este din punctul său de vedere una de refuzat, el insistând că de nerefuzat ar fi o propunere de un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu aş vrea să rămână la Botoşani, e un copil care încă are nevoie de joc, de antrenament, de un colectiv care să-l ajute, un club de nivel mediu. Şi copilul  a înţeles asta. Cu Dinamo Kiev nu este un contact atât de evident ca acela de la Steaua, dar sunt nişte oameni care caută, care au vorbit cu noi şi care vin să-l vadă în cantonamentul din Austria. Până la urmă copilul hotărăşte. Oferta Stelei prevede să fie lăsat un an la Botoşani. Dar încă o data, nu pleacă cu banii oferiţi. Este corect că oferta este de 700.000, dar pentru mine este o ofertă de refuzat. Nu e un preţ corect. Cred că el trebuie să dovedească faptul că poate fi un mare fotbalist", a spus Iftime la Digi Sport.

El a menţionat că nu ştie cât de serioasă este oferta venită de la gruparea din fosta Uniune Sovietică. "Problema este că cei din spaţiul exsovietic au o ofertă foarte mare, care nu ştiu dacă e serioasă, nu am văzut nimic scris, doar vorbe. Steaua nu pierde nimic, câştigă enorm dacă dă un milion pe el. El va deveni util, dar nu acum, lăsându-l un an să crească la Botoşani", a adăugat Iftime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.