Suedezul Zlatan Ibrahimovici vrea un salariu lunar de un milion de euro pentru a reveni în Serie A pe un contract pe şase luni, susţine La Repubblica, potrivit football-italia.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De Ibrahimovici ar fi interesate grupările italiene AC Milan, Bologna, AS Roma, Napoli şi Fiorentina, dar şi Manchester United, din Premier League.

Dintre cluburile interesate, AC Milan speră ca Ibrahimovici să accepte o înţelegere pe şase luni cu un salariu total de patru milioane de euro.

Contractul lui Zlatan Ibrahimovici cu Los Angeles Galaxy expiră la sfârşitul acestui an şi fotbalistul şi-a anunţat deja plecarea din MLS.

Ibrahimovici a jucat în Italia la echipele Juventus Torino, Inter Milano şi AC Milan. La Manchester United, suedezul a evoluat în perioada 2016-2018, înainte de a pleca în SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.