Suedezul Zlatan Ibrahimovic îşi va prelungi contractul cu AC Milan şi pentru sezonul 2022-2023, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sky Sport Italia şi Gazzetta dello Sport anunţă că atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) şi clubul AC Milan s-au înţeles pentru prelungirea contractului până în vara anului 2023.

Anunţul oficial va fi făcut în zilele următoare.

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan în decembrie 2019. De atunci a jucat 60 de meciuri în Serie A pentru ”diavoli”, marcând 33 de goluri.

În ciuda accidentărilor suferite, suedezul are o contribuţie şi la titlul câştigat de Milan la finalul acestui sezon: 8 goluri şi trei pase decisive în 27 de meciuri disputate.

Ibrahimovic s-a operat la genunchi în luna mai a acestui an, iar revenirea sa pe teren este aunţată pentru luna noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.