Mijlocaşul Ianis Hagi a declarat, sâmbătă, la prezentarea oficială la AC Fiorentina, că este pregătit să joace în Serie A şi a precizat că speră să ajungă la performanţele lui Adrian Mutu, care a evoluat la gruparea italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am inspirat de la mai mulţi jucători foarte buni din România, primul a fost tatăl meu. Mi-aş dori să am calităţile lui. Sunt pregătit pentru Serie A şi sunt fericit să fiu aici. Îmi folosesc foarte bine ambele picioare. Am ales Fiorentina pentru că îmi place cum joacă, încearcă să aibă posesia balonului. Nu contează pe ce poziţie voi juca, voi da totul pe teren. Nu am vorbit cu Mutu despre Fiorentina, dar ştiu că a făcut lucruri importante aici. Voi încerca să ajung la nivelul lui", a spus Hagi.

Ianis Hagi a fost transferat, la sfârşitul săptămânii trecute, de formaţia AC Fiorentina de la FC Viitorul, care a exercitat opţiunea de a-l achiziţiona cu titlu definitiv pe fiul fostului internaţional român Gheorghe Hagi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.