Mijlocaşul Ianis Hagi a evoluat 25 de minute în repriza a doua a meciului amical pe care echipa sa, Fiorentina, l-a disputat, miercuri, pe Stadionul Santiago Bernanbeu, cu Real Madrid, meci câştigat de campioana Europei cu 2-1 (2-1).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Abil atât cu dreptul, cât şi cu stângul, Hagi a pus în careu câteva diagonale interesante. Mai are nevoie de ceva răutate pentur a deveni un jucător complet, dar se află pe drumul cel bun", a notat violanews.com, care l-a considerat pe fiul lui Gheorghe Hagi printre cei mai buni jucători ai oaspeţilor.

Antrenorul Fiorentinei, Stefano Pioli, a folosit câte o echipe pe repriză. Hagi a intrat în minutul 46, apoi a fost schimbat cu Matias Fernandez, în minutul 70.

"L-am schimbat pe Hagi pentru a le oferi tuturor jucătorilor posibilitatea de a evolua", a explicat Pioli.

La gazde, Cristiano Ronaldo a jucat tot meciul, marcând golul victoriei, în minutul 33. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Veretout, în minutul 4, iar Borja Mayoral a egalat, în minutul 7, după o asă primită de la Ronaldo.

Partida a contat pentru Trofeul Santiago Bernabeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.