Internaţionalul de tineret Ianis Hagi a notat, miercuri, pe Facebook, că el şi colegii săi rămân cu picioarele pe pământ după “bucuria până la cer” de după victoria din meciul cu Croaţia, de la Campionatul European under 21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După victoria de ieri, bucuria a fost până la cer, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Vă mulţumim din inimă tuturor celor care ne-aţi fost alături, din tribune până acasă! Gândul e acum la următorul meci, împreună putem continua un vis frumos. HAI, ROMANIA!”, a scris Ianis Hagi.

Miercuri dimineaţă, titularii din partida cu Croaţia au rămas la hotel şi au efectuat o scurtă şedinţă, de refacere, urmând indicaţiile preparatorului fizic Horaţiu Baciu. Ei au petrecut 45 de minute la piscina din hotelul unde sunt cazaţi la Forli, efectuând exerciţii de stretching în apă.

FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro

Restul jucătorilor au mers pe terenul de antrenament, acolo unde timp de 70 de minute au efectuat o şedinţă de pregătire intensă, din care nu au lipsit exerciţiile cu mingea, dar şi un joc de 10 minute pentru exersarea fazei de finalizare.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Următorul meci al României va avea loc vineri, de la ora 19.30, cu Anglia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.