Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, le-a transmis un mesaj, duminică, fanilor formaţiei scoţiene şi cadrelor medicale, el menţionând că dacă regulile impune de autorităţi vor fi respectate, totul va fi în regulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau doar să transmit iubire şi susţinere din partea familiei Rangers lumii întregi, în special medicilor, asistentelor, care au curajul de a merge în fiecare zi la muncă şi de a încerca să salveze vieţi. Abia aştept să revin la antrenamente, să îi revăd pe băieţi şi să mă pregătesc cu ei în fiecare zi. Dar ştim că ne aflăm într-o situaţie dificilă acum, aşa că trebuie să rămânem sănătoşi, în siguranţă, să stăm acasă, să încercăm să respectăm regulile şi totul va fi în regulă”, a spus Ianis Hagi într-un filmuleţ postat pe pagina de Facebook a Glasgow Rangers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.