Fostul selecţioner al Noii Zeelande, Ian Foster, a confirmat informaţii apărute în presa neo-zeelandeză potrivit cărora soţia şi fiica sa au fost agresate în timpul Cupei Mondiale de rugby din Franţa, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pot confirma că a avut loc un incident în care au fost implicate soţia şi una dintre fiicele mele la Paris în săptămâna meciului de deschidere. Leigh şi Michaela se îndreptau spre hotelul nostru de la gara din apropiere, la începutul serii, când au fost atacate de un bărbat cu un cuţit. Cineva care părea să fie sub influenţa drogurilor. Familia mea a reuşit să dezamorseze situaţia, iar bărbatul a plecat. Ca familie, aş dori să reiterez faptul că acest lucru nu a afectat în niciun fel experienţa noastră în Franţa, care a fost una pozitivă", a precizat Foster într-un comunicat

După ce i-a condus pe All Blacks până în finala celei mai recente Cupe Mondiale, Foster, care a fost la echipă timp de 12 ani, nu s-a decis încă asupra viitorului său, susţinând că "are nevoie de o pauză" înainte de a se angaja într-un nou proiect. El va fi înlocuit la conducerea All Blacks de Scott Robertson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.