Clubul Astra Giurgiu l-a transferat, luni, pe apărătorul Hugo Filipe Goncalves Martins de Sousa, el semnând un contract valabil până la finalul actualului sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 28 de ani, născut în Portugalia, fost internaţional de juniori al acestei ţări, a evoluat ultima dată în prima ligă din Grecia, la Aris, venind la echipa giurgiuveană din postura de fotbalist liber de contract. Ultimele sale prezenţe în tricoul echipei din Salonic au fost în iulie 2020.

Fundaşul format la Porto şi Sporting Lisabona a mai evoluat şi în prima ligă din Belgia (Wasland Beveren), Cipru (AEL Limassol şi Pafos) şi acum aproape 10 ani, imediat după ce apărăsit echipa Under 19 a clubului FC Porto, a trecut pentru o scurtă perioadă şi prin Liga I, la FC Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.