Portarul francez de la Tottenham, Hugo Lloris, şi-a cerut scuze duminică suporterilor echipei londoneze pentru evoluţia şi înfrângerea din meciul cu Newcastle, scor 1-6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tottenham Hotspur a fost depăşită la toate capitolele în prim repriză a meciului cu Newcastle, de duminică.

Londonezii au fost conduşi cu 5-0 în minutul 21, părând paralizaţi în faţa rivalilor din Premier League. Chiar dacă în partea secundă Tottenham a marcat şi a echilibrat jocul, primind un singur gol, portarul Hugo Lloris şi-a cerut scuze suporterilor la interviurile de după meci:

„Este foarte jenant. Primul lucru pe care trebuie să îl fac este să îmi cer scuze suporterilor care au venit la stadion, dar şi celor care au urmărit meciul. Este evident că astăzi nu am arătat deloc o imagine frumoasă. Nu am putut ţine pasul cu jucătorii de la Newcastle. Am fost depăşiţi în toate aspectele jocului. Am ratat complet prima repriză... A doua repriză a fost o altă poveste, dar ce s-a întâmplat este foarte dureros!", a declarat Hugo Lloris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.