Fotbalistul Callum Hudson-Odoi, acuzat de viol luna trecută, a anunţat că ancheta poliţiei în cazul său s-a încheiat şi că a fost găsit nevinovat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Într-o perioadă în care se întâmplă lucruri mai importante în lume, este posibil să fi aflat de acuzaţiile grave la adresa mea. Am tăcut şi am cooperat cu poliţia pe perioada anchetei sale minuţioase, ştiind că va veni ziua când numele meu va fi reabilitat. După o anchetă competă şi minuţioasă, poliţia a confirmat acum că nu vor exista urmări pentru mine”, a notat jucătorul într-un mesaj postat în social media.

El a precizat că şi-a dat seama în această perioadă că faptul că este fotbalist şi joacă la un club mare (Chelsea) reprezint o mare responsabilitate. “Voi încerca să îmi folosesc platforma de jucător la Chelsea pentru a fi cel mai bun model de urmat posibil”, a adăugat Hudson-Odoi.

Luna trecută, Callum Hudson-Odoi a petrecut o noapte în arest după ce a fost acuzat de viol de o femeie.  

Presa engleză  a scris atunci că Hudson-Odoi a cunoscut-o pe femeie pe internet şi, încălcând protocolul de distanţare socială recomandat de guvern, el a trimis o maşină pentru a o lua pe femeie şi a o aduce la casa lui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.