FC Viitorul a încheiat un parteneriat pe trei ani cu United Romanian Breweries Bereprod (URBB), prin care sigla mărcii de bere Holsten va apărea pe tricourile jucătorilor campioanei României, începând de la meciul de joi, cu FC Salzburg, din manşa I a play-off-ului Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem încântaţi de susţinerea Holsten, un brand solid care ni se alătură în drumul către noi performanţe şi considerăm că este răsplata eforturilor noastre susţinute, care ne-au adus şi titlul de campioană a României la fotbal. Ne propunem să investim în continuare în programe de educare şi promovare a fotbalului ca un mod de viaţă sănătos şi sperăm ca fanii să fie prezenţi în număr tot mai mare la meciuri pentru a ne susţine”, a spus Cristian Bivolaru, director general FC Viitorul Constanţa, potrivit unui comunicat. 

"Parteneriatul cu FC Viitorul Constanţa a venit ca o alegere naturală pentru noi, pe fondul valorilor şi principiilor autentice care ne definesc perfect viziunea. Seriozitatea, pasiunea şi respectul sunt trăsături care au stat la baza succesului echipei Viitorul Constanţa şi calităţi pe care dorim să le susţinem şi promovăm, potrivindu-se perfect cu spiritul Holsten, asociat cu cavalerii care promovează valori precum: fair play, joc în echipa, perseverenţă şi spirit de învingător. Suntem entuziasmaţi de performanţele obţinute de acest club sub conducerea lui Gheorghe Hagi, căruia suporterii sportului-rege din România îi datorează nenumărate satisfacţii. Ne dorim să îl sprijinim şi să îi fim alături pe termen lung, şi să punem umărul alături de acest club la obţinerea a cât mai multor performanţe, oferindu-le astfel românilor cât mai multe motive de bucurie,” a afirmat Shachar Shaine, preşedintele URBB. 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Meciul FC Viitorul - FC Salzburg, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.45. Returul se va disputa peste o săptămână, în Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.