Mijlocaşul Ovidiu Hoban a declarat, vineri seară, după meciul amical cu Georgia, scor 5-1, că naţionala României merge cu gânduri mari la Euro-2016, unde va aborda fiecare partidă la victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Putem spune că a fost o repetiţie perfectă, a fost un joc frumos şi ne-a dat speranţe pentru meciul cu Franţa. Mergem cu gânduri mari la Euro, să abordăm fiecare meci la victorie. Trebuie să credem că putem realiza lucruri măreţe şi să mergem să le facem. Îmi place să joc sub presiune, asta e plăcerea fotbalului", a declarat Hoban la TVR.
 
Echipa naţională a României a învins, vineri, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (2-0), reprezentativa Georgiei, în ultimul meci amical înaintea participării la turneul final al Campionatului European.
 
Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Popa '2, Amisulaşvili '3 autogol, Stanciu '49, Torje '80 şi Keşeru '87, în timp ce georgienii au punctat în minutul 68 prin autogolul lui Moţi.
 
România se află în grupa A la turneul final al Campionatului European, alături de echipele Franţei, Elveţiei şi Albaniei. Tricolorii vor întâlni
Franţa în meciul de deschidere la Euro, în 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.