Fotbalistul echipei Juventus Torino, Gonzalo Higuain, a plecat din Italia în Argentina, noaptea trecută, relatează presa italiană. Formaţia italiană este în izolare, doi dintre jucătorii săi fiind infectaţi cu Sars-CoV-2 (Daniele Rugani şi Blaise Matuidi).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Higuain ar fi fost testat pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatul ar fi fost negativ.

Jucătorul s-a prezentat la aeroportul din Torino cu un certificat medical din care reiese că nu este infectat şi apoi a plecat cu un avion privat în Argentina.

Pe de altă parte, după ce marţi seară fotbalistul echipei Paris Saint-Germain, Thiago Silva, şi soţia sa Isabelle au părăsit Franţa, femeia a explicat joi că plecarea în Brazilia se explică prin faptul că nu mai găsea nimic în magazine. “Am plecat cu avionul în Brazilia pentru că aici am putut găsi hrană la supermarket şi avem mai multe opţiuni pentru perioada acasă cu copiii, aici avem piscină”, a afirmat Isabelle Silva.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.