Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de deţinătoarea Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, cu scorul de 29-24 (17-10), în manşa tur din sferturile de finală ale competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcatoarele partidei au fost Pineau 7 goluri, Vizitiu 4, Abbingh 4, Perianu 3, Tătar 2, Jezici 2, Ardean Elisei 1, do Nasimento 1, pentru HCM, respectiv Neagu 8 goluri, Petrovici 7, Mehmedovici 5, Cvijici 4, Bulatovici 3, Achruk 1, Raicevici 1 gol, pentru Buducnost.

La acest meci, din lotul echipei băimărene au absentat patru jucătoare de bază – Nechita, Szucs, Geiger, cu probleme de sănătate, respectiv portarul Paula Ungureanu, care a fost trecută pe foaia de joc, însă s-a aflat în tribună, iar clubul nu a oferit detalii despre această situaţie.

Manşa retur va avea loc la Podgorica, în 10 aprilie.

Într-un prim meci din turul sferturilor, campioana României, CSM Bucureşti, a învins, joi, pe teren propriu, formaţia rusă Rostov-Don, cu scorul de 26-25 (11-12), partida retur fiind programată în 9 aprilie.

Sâmbătă se vor juca şi celelalte două meciuri tur, între HC Vardar – Larvik HK (returul în 10 aprilie) şi FTC Budapesta – Gyor (9 aprilie).

Câştigătoarele din dubla manşă se vor califica la Turneul Final Four, care va fi găzduit de Budapesta, în 7-8 mai.

Deţinătoarea trofeului este formaţia Buducnost Podgorica (Muntenegru), la care evoluează şi internaţionala Cristina Neagu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.