Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat marţi, pentru News.ro, cu o zi înaintea debutului Ligii Naţionale feminine, la turneul de la Ploieşti, că echipele HC Zalău şi ACS Chişineu Criş nu vor participa, având testări pozitive la Covid-19 în loturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au anunţat neparticiparea pe motive de Covid-19, ca atare meciurile Minaur Baia Mare şi ACS – Universitatea Cluj nu se vor juca. Nu au sosit încă toate testele, iar ce am primit până acum, adică CSM Bucureşti şi CSM Slatina, sunt în regulă. Astăzi va fi o şedinţă tehnică, iar mâine încă una. Nu vor exista amânări pe motive de Covid-19”, a declarat Alexandru Dedu.

În această situaţie şi conform regulamentului, HC Zalău şi ACS Chişineu Crişar urma să piardă meciurile cu 0-10.

O altă echipă cu testări pozitive în lot ar fi Activ Ploieşti, dar ar urma să se prezinte la turneu doar cu jucătoarele care au rezultate negative.  

Cu excepţia celor două meciuri care nu se vor juca, programul la turneul de la Ploieşti, din 14-15 octombrie, este următorul: Rapid Bucureşti – CSM Slatina, CSM Galaţi – Gloria Bistriţa, Gloria Buzău – CSM Bucureşti (14 octombrie), respectiv Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie, Activ Ploieşti – Dunărea Brăila şi SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea (15 octombrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.