Fotbalistul echipei Chelsea, Eden Hazard, a declarat, după câştigarea Ligii Europa, că probabil se va despărţi de gruparea londoneză, dar “în fotbal nu se ştie niciodată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În prima repriză, ambele echipe au fost un pic stresate, pentru că este finala. Când a marcat Olivie, cred că a fost începutul unei seri minunate. Am controlat jocul şi sunt fericit că ridic acest trofeu împreună cu băieţii”, a spus Hazard despre finala cu Arsenal, potrivit uefa.com.

Referitor la o eventuală plecare a sa, Hazard a afirmat că a luat o decizie în urmă cu două săptămâni, dar nu se ştie ce rezervă viitorul. Am luat o decizie în urmă cu două săptămâni. O să aflaţi în vreo două zile. Cred că este o despărţire, dar în fotbal nu se ştie niciodată”, a adăugat el.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat, miercuri seară, pentru a doua oară Liga Europa, învingând în finala de la Baku rivala din Premier League Arsenal Londra, cu scorul de 4-1.

Au înscris Giroud ’49, Pedro Rodriguez ’60 şi Hazard ’65 (penalti), ‘72 pentru învingători şi Iwobi ’69 pentru învinşi.

La 13 mai, L'Equipe a scris că Eden Hazard va fi transferat de la Chelsea la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.