Atacantul formaţiei Tottenham Hotspur Harry Kane a decis să sponsorizeze în sezonul viitor clubul Leyton Orient din liga a patra engleză, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am născut şi am crescut la doar câţiva kilometri de stadion şi sunt foarte fericit că am ocazia să dau ceva înapoi clubului la care am început cariera de jucător profesionist”, a declarat atacantul englez.

Potrivit acordului dintre cele două părţi, jucătorii echipei Leyton Orient vor avea inscripţionat pe tricouri numele unei societăţi caritabile, la meciurile de pe teren propriu. La partidele din deplasare, pe tricouri va apărea un mesaj de mulţumire pentru personalul medical care luptă împotriva coronavirusului.

Kane, 26 de ani, este la Tottenham încă din perioada junioratului. În 2011, el a fost împrumutat o jumătate de sezon la Leyton Orient.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.