Căpitanul naţionalei Anglkiei, Harry Kane, care a suferit o ruptură de tendon în prima zi a anului, a declarat că în mod sigur va participa la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În mintea mea, categoric voi participa la Euro-2020. Dacă până atunci nu se va întâmpla ceva drastic, voi fi acolo. Încă nu am revenit la antrenamentele cu echipa, dar muncesc mult în sală şi devin din ce în ce mai puternic. După câteva săptămâni voi juca din nou. Nu vreau să fac predicţii în privinţa meciului la care voi reveni, dar sper că voi juca undeva la începutul sau la mijlocul lunii aprilie”, a afirmat Kane pentru ES Magazine.

Echipa lui Harry Kane, Tottenham, va juca în deplasare cu Sheffield United la 4 aprilie, în Premier League, iar apoi, la 11 aprilie, va întâlni acasă formaţia Everton.

La Campionatul European, Anglia va juca în grupă cu Croaţia, Cehia şi cu câştigătoarea play-off-ului C.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.