Atacantul englez Harry Kane a marcat un gol sâmbătă, în înfrângerea suferită cu Franţa, scor 1-2, şi a ajuns la 53 de goluri înscrise pentru naţionala Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harry Kane a înscris din penalti, în minutul 54, şi a devenit, cu acest gol, cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a Angliei, alături de Wayne Rooney. Ambii jucători au câte 53 de goluri, dar în timp ce Rooney s-a retras de multă vreme din activitate, Harry Kane are 29 de ani şi posibilitatea de a deveni golgeterul all-time al selecţionatei din Albion.

Tot cu reuşita din minutul 54 al meciului cu Franţa, Harry Kane este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise din penalti la turneele finale ale Cupei Mondiale - şi anume patru lovituri de pedeapsă transformate. În total, Kane a înscris opt goluri la turneele finale ale Cupei Mondiale din 2018 şi 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.