Atacantul Harlem Gnohere a declarat, miercuri seară, că oficialii FC Dinamo au fost lipsiţi de respect la adresa sa, subliniind că nu va semna prelungirea contractului şi va rămâne la echipa a doua atât cât va trebui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-a spus preşedintele că nu am răspuns la propunere şi m-a trimis la echipa a doua. Am zis că mai am nevoie de timp de gândire, după tot ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Cred că au dat dovadă de lipsă de respect şi nu voi semna, voi rămâne la echipa a doua cât va trebui. Am avut o discuţie de la începutul sezonului, patronul mi-a spus că nu mă va trimite la echipa a doua, dar nu şi-a ţinut cuvântul. Mi-am redus pretenţiile, domnul Negoiţă nu a acceptat. Pentru mine s-a terminat, mai ales că m-a trimis la echipa a doua. E clar că nu mai au nevoie de mine. Dacă am schimbat şi pretenţiile şi tot nu au acceptat, e clar că nu mai au nevoie de mine. Aş vrea să plec din România la finalul contractului. Dacă aş fi semnat un precontract cu Steaua, aş fi fost suspendat. Cred că antrenorul Andone a fost de acord, a fost la discuţie, dar nu a spus nimic, deci înseamnă că a fost de acord", a afirmat Gnohere, într-o intervenţie la Digi Sport.

Atacantul Harlem Gnohere a fost trimis la echipa a doua la Dinamo, iar directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat că speră ca măsura să fie pentru scurt timp, subliniind că dinamoviştii i-au făcut o ofertă "foarte, foarte bună" jucătorului francez pentru prelungirea contractului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, săptămâna trecută, că a dorit să-l achiziţioneze pe atacantul dinamovist Harlem Gnohere, dar oficialii dinamovişti au refuzat, printr-un intermediar, suma 800.000 de euro pentru acesta. Becali a precizat că Gnohere va semna cu Steaua la iarnă.

Atacantul francez Harlem Gnohere, 28 de ani, a fost  adus la Dinamo în vara anului trecut de fostul antrenor Mircea Rednic. Francezul a refuzat să-şi pelungească înţelegerea cu FC Dinamo, care expiră vara viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.