Handbalistul croat Stefan Vujici a semnat un contract cu CS Minaur, a anunţat, luni, gruparea din Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stefan Vujici (centru) s-a născut pe 6 iulie 1991, la Rijeka (Croaţia). El are 1,92 şi 90 kg. A jucat în cariera sa pentru RK Porec (până în 2013), HBC Nantes (2013-2014), Istres (2014-2015), RK Zagreb (2015-2017), Steaua Bucureşti (2017-2019) şi Dinamo Bucureşti (din 2019 până în această vară).

Vujici evoluează din 2017 pentru echipa naţională a Serbiei, având 33 de selecţii şi 60 de goluri marcate. Până atunci, Stefan jucase pentru echipa naţională a Croaţiei.

În ultimul sezon, cel în care a fost legitimat la Dinamo, a evoluat destul de puţin, în doar cinci meciuri din Liga Zimbrilor, marcând de şapte ori. În EHF European League, tot cu Dinamo, Vujici are patru prezenţe şi opt goluri marcate.

Minaur Baia Mare i-a mai transferat pentru viitorul sezon pe Anton Terehov (Ucraina, portar, ultima oară la Sandra SPA Pogon Szczecin – Polonia), Anderson Mollino da Silva (Brazilia, inter dreapta, ultima oară la Angel Ximenez – Spania), Gabriel Massuca Teda (Angola, pivot, ultima oară la CD 1 August Luanda) şi pe Serhii Petricenko (Ucraina, pivot, ultima oară la MSK Povazska Bystrica - Slovacia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.