Ales de mai multe ori cel mai bun handbalist român în topurile FRH, portarul Mihai Popescu şi-a luat rămas-bun de la clubul francez Saint-Raphael, la care a jucat în ultimii şapte ani. El va evolua în Liga Naţională, însă nu a făcut încă un anunţ oficial privind echipa cu care a semnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul unei ceremonii speciale, Pope, cum îi spuneau chiar şi francezii, a mulţumit pentru aprecieri conducerii echipei şi fanilor.

La SRVHB Saint-Raphael, Mihai Popescu a evoluat în 163 de partide şi a avut 1.233 de intervenţii salvaroare, cifre pe care le-a furnizat chiar clubul, care a notat: ”Mihai Popescu se întoarce în ţara natală. Dincolo de faptul că ne-a păzit poarta extrem de bine, el şi-a lăsat amprenta la echipa noastră şi prin inima sa mare şi generozitate. Mulţumim pentru tot, Pope, vei fi întotdeauna parte a familiei SRVHB”.

Mihai Popescu are 37 de ani şi s-a retras din echipa naţională, însă a rămas în staf ca şi antrenor secund.

El a fost declarat de FR Handbal cel mai bun handbalist român de opt ori, între anii 2010-2019.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.