Apărătoare de bază în echipa reprezentativă a Olandei şi la campioana Germaniei, Inger Smits va fi în lotul CSM Bucureşti următoarele două sezaone, a anunţat, duminică, gruparea din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Abia aştept să joc în grozava atmosferă de la Bucureşti. Ne vedem sezonul următor!”, a declarat în momentul semnării contractului jucătoarea olandeză, într-un scurt video de prezentare.

Campioană mondială în 2019 şi sfertfinalistă anul acesta. Medaliată cu bronz la Europeanul din 2018, când Olanda a învins România în finala mică, în primul rând datorită apărării. Câştigătoare a EHF European League în 2022. Campioană a ultimelor două ediţii ale campionatului german cu Biethigheim, aflată în acest moment cu un punct deasupra lui CSM Bucureşti în grupa A a EHF Champions League. Membra unei familii de handbalişti, cu tatăl şi cu doi fraţi îmbrăcând şi ei tricourile echipei reprezentative a Olandei şi mezinul Kay câştigător al ultimei ediţii a Ligii Campionilor la masculin. La 29 de ani, Inger Smits are un CV ce o poate recomanda oricărei echipe de top din handbalul european, dar din vară se va alătura CSM Bucureşti.

Până atunci, la 11 februarie, suporterii ”tigroaicelor” o pot vedea la lucru în Capitală şi ca adversară a CSM-ului, în partida din EHF Champions League de pe 11 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.