Campioana Dinamo Bucureşti a remizat pentru prima dată în acest sezon, duminică, în deplasare, cu formaţia Potaissa Turda, scor 35-35 (16-17), în meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale. A fost partida inaugurală din Turda Arena, noua sală polivalentă de 3.165 locuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma rezultatului, Dinamo Bucureşti rămâne totuşi lider de necontestat în clasamentul Ligii Naţionale, cu 67 puncte, iar Potaissa rămâne pe locul 4, cu 43.

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele: CSM Bucureşti – ”U” Cluj 31-22, CSM Sighişoara – HC Buzău 29-29, CSM Constanţa – CSU Suceava 35-26. Se mai joacă, tot duminică, CSM Vaslui – Poli Timişoara, CSM Focşani – Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare – CSM Bacău.

Revenind la noua sală polivalentă din Turda, acesta a fost week-end-ul dedicat inaugurării, cu numeroase concerte, spectacole şi evenimente sportive.

Potrivit constructorului ACI, care a început lucrările în 2020, capacitatea noii săli polivalente are 3.165 de locuri, un regim de înălţime demisol/parter/2 etaje, pe o suprafaţă construită de 5460,6 metri pătraţi şi desfăşurată de 12.793 metri pătraţi. La demisol se află şi un bazin de înot, iar dotările sălii mai includ sală de forţă, cameră masaj, saună, cabinet fizioterapie, numeroase vestiare etc.

Turda Arena a fost omologată pentru a găzdui competiţii internaţionale de handbal, volei şi baschet.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.