Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă marţi, în deplasare, de câştigătoarea din 2023 a European League, Fuchse Berlin, scor 33-30 (16-11), în etapa a III-a a grupei G.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai meciului au fost Freihofer 10 goluri, Gidsel 6, pentru Fuchse, respectiv Akimenko 6, Kukic 5, Cindric 4, Kasparek 4, pentru Dinamo.

În urmă cu două zile, Fuchse Berlin a jucat finala IHF Super Globe, cu SC Magdeburg (scor 32-34), după ce în semifinale a trecut de multipla campioană FC Barcelona (35-34). Gidsel, de la Fuchse, a fost golgeterul şi MVP-ul turneului, cu 45 de goluri.

Cealaltă partidă din etapa a treia din grupa G a European League programează disputa dintre HRK Izvidac – Chambery Savoie.

În primele două runde, Dinamo a dispus de HRK Izvidac, cu 52-24, şi de Chambery Savoie, cu 28-21.

Campioana României va juca următoarea partidă pe teren propriu, returul cu Fuchse Berlin în 21 noiembrie.

Dinamo Bucureşti a fost calificată direct în faza grupelor, după ce nu a primit wild card pentru Liga Campionilor. În grupa H a European League joacă şi CSM Constanţa, care s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.