Echipele de handbal masculin CSM Constanţa şi Potaissa Turda au ratat sâmbătă, pe teren propriu, calificarea în turul al II-lea al European League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învinsă la scor în manşa tur din turul I al competiţiei, Potaissa Turda a pierdut şi manşa retur cu suedezii de la IK Savehof, scor 30-34 (14-16). În tur, suedezii cu câştigat cu scorul de 45-21, iar cu 79-51 la general se califică lejer în faza următoare.

CSM Constanţa, care mai păstra speranţe pentru retur, după 23-27 în tur, cu francezii de la Chambery Savoie, a obţinut victoria pe teren propriu, dar la un scor insuficient pentru calificare, 23-22 (9-10). Cu 49-46 la general, Chambery ajunge în turul secund al European League.

A treia echipă masculină românească din competiţie, Minaur Baia Mare, va evolua în partida retur duminică, în deplasare, cu FTC Budapesta, formaţie care s-a impus la pas în tur, cu 37-26.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.