Echipele de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa au fost învinse, vineri, de formaţiile participante în Liga Campionilor, FTC Budapesta şi Metz Handball, care vor juca astfel finala turneului amical de la Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci al zilei, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă de FTC Budapesta, cu scorul de 31-27 (12-13), iar în cel de-al doilea, Metz Handball s-a impus în faţa Gloriei Bistriţa, scor 29-27 (16-10).

La meciuri a fost prezent şi Florentin Pera, numit în funcţia de antrenor al naţionalei României şi care mai aşteaptă doar validarea CA al FR Handbal.

Astfel, duminică se vor duela în finala mică a turneului învinsele SCM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa, iar FTC Budapesta şi Metz Handball vor disputa finala pentru trofeul ”Gloria 100”.

Finala mică este programată de la ora 15.00, iar cea mare de la ora 17.00.

La junioare joacă vineri, sâmbătă şi duminică, echipele U16 ale LPS Satu Mare, CSM Bucureşti, FTC Budapesta şi Gloria Bistriţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.